Hoi, ik ben Lian van den Maagdenberg

Ik ben geboren en nog steeds woonachtig in Breda (Nederland). Van jongs af aan altijd al creatief geweest. Ook op allerlei andere gebieden kan ik met hele creatieve oplossingen komen. Dan krijg ik vaak te horen, “dat jij daarop komt”. Kortom, creativiteit zit in mijn genen.

In de loop der jaren heb ik door zelfstudie veel geleerd op digitaal gebied. Hieruit is 16 jaar geleden mijn eigen bedrijf ‘Slingerland’ ontstaan. Ik maakte allerlei verschillende gepersonaliseerde slingers voornamelijk voor verjaardagen en geboortes. Al deze slingers waren door mijzelf ontworpen. Momenteel ontwerp ik alleen nog printables voor traktaties en vlaggenlijnen.

Begin 2018 kwam ik in aanraking met digitale planners en aanverwante producten, overgewaaid uit Amerika. Hiervoor heb ik een jaar lang producten ontworpen met Keynote en Procreate. Mijn ontwerpen zijn nog steeds te koop in mijn Etsy shop. Tussendoor lag mijn focus op het maken van illustraties. Gedurende dit proces heb ik mezelf diverse technieken eigen gemaakt.

Eind 2020 kwam ik in aanraking met het maken van naadloze dessins en dat heeft mijn hart veroverd en ik heb intussen al heel wat patronen ontworpen. Ik heb besloten dat ik hiermee verder wil komen. Ik bied mijn dessins dus aan voor licentiëring. Mocht je interesse hebben, neem dan vrijblijvend contact op. Voor een impressie van mijn werk, neem een kijkje in mijn portfolio.

Facebook

Neem een kijkje op mijn facebook pagina. Hier heb ik al mijn ontwerpen geplaatst met hier en daar een korte uitleg over wat mij heeft geinspireerd

Instagram

Hier ben ik vaak te vinden. Niet alleen om berichtjes te posten, maar ook om te zien wat anderen bezighoudt en om inspiratie op te doen.

Pinterest

Mijn grootste inspiratiebron. Ik vul hier mijn borden aan met dingen die ik interessant vind en die mij kunnen inspireren om nieuw werk te kunnen maken.